Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1430 1430

Anglo American Alla varumärken

(1)

Anglo American från Mister Spex

Anglo American Optical Company grundades i London år 1882 och är en av världens äldsta och mest ansedda glasögontillverkare. Med 120 år på nacken har varumärket erfarenhet som väger tungt och har lett till att såväl design som material framtagits och förfinats till minsta beståndsdel för att slutresultatet skall vara fortsatt oöverträffat i sitt slag.

Vad samtliga bågar från Anglo American Optical har gemensamt är att de alla är kreationer utöver det vanliga och snarare bör klassas som små konstverk än som glasögon för att göras rättvisa.

Designen är rakt igenom old school och innehåller former, färger och detaljer som andas vintage och mode från en svunnen tid. Bågarna har bland annat synts i tv-serien ”The Kennedys”, och i kollektionen finns modeller för såväl den som är lagd åt det stilrena hållet som den som vill löpa linan ut och uppnå fullfjädrad retro-känsla.

Alla bågar är handgjorda och tillverkade av högkvalitativa material som håller en hel livstid, och bland annat är det bomullsbaserade acetatet i plastbågarna framtaget för att ge optimal komfort även för dem som är överkänsliga mot vanligt acetat.

Här är det helt enkelt enbart det bästa som är gott nog både när det kommer till kvalitet och design – med andra ord originalitet och klass när den är som allra mest utsökt.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.