Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1109 5759
  • Anna-Karin Karlsson

Anna-Karin Karlsson Alla varumärken

(4)

Visar produkter 1 till 4

Anna-Karin Karlsson från Mister Spex

Anna-Karin Karlsson är drottningen av Haute Couture-bågar! Detta är glasögonkonst för den passionerade glasögonälskaren!

“Perfecting the art of dying alone” är glasögonkollektionen som 2013 gav Karlsson Sverige mest prestigefyllda accessoarpris Guldknappen, kollektionen gav henne också en internationell stjärnstatus i solglasögonvärlden! Då var inspirationen skönhet uttryckt i form av djur och blommor något som löper som en röd tråd i AKK's glasögondesign.

2015 års kollektion har fått namnet Decadence och det är överflöd och lyx som sätter standarden för de excentriska bågarna. Det tidlösa får i Decadence kollektionen ta ett steg tillbaka för att släppa fram en känsla av flärd och dekadens. Att “more is more” är det ingen tvekan om i Karlssons värld.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.