Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Blogger for Mister Spex 2019 - Anna

Blogger for Mister Spex

Anna

Till produkter

Med en känsla för detaljer har Anna-Laura skapat glasögon med en mjuk cat-eye design och definierad browline. I hennes solglasögondesign ser vi kombinationer av elegant Windsor, klassiska färger och spegelglas.

Anna är en österrikisk influencer som underhåller sina lojala följare med sin passion för såväl resor som sin inspirerande vardag. Hennes design visar tydligt att hon värderar det estetiska i vision och stil.

"Jag tycker verkligen att ett par glasögon kan utstråla ett mode-statement, vilket gör att man känner sig mycket självsäkrare."

Designprocessen

Anna orienterade sig igenom sin egna stil samtidigt som hon utformade sin design. Hon ville behålla sin personliga stil och samtidigt våga exprimentera lite.

Blogger for Mister Spex - Anna Blogger for Mister Spex - Anna Blogger for Mister Spex - Anna

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

499 899

produkter

(20)

Visar produkter 1 till 20

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.