Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Ebba

Till produkter

Ebbas designade solglasögon är något utöver det vanliga, med en blandning av retro- och futuristisk design. Glasögonen strålar i sin enkelhet, i färger av guld och silver.

Ebba, vår svenska bloggerska, som bara var 14 år när hon började blogga. Sedan start har hon skrivit om allt inom mode och livsstil. Då hon älskar att exprimentera med olika stilar är hon inte rädd för att uppdatera sin look och testa på nya trender och idéer. Hur mycket nytt hon än testar håller hon alltid sin personliga touch på både look och outfit.

“Jag är verkligen en person med många sidor som älskar att exprimentera med olika färger och former. Min design är lekfull, retro och kaxig.“

Designprocessen

Ebba hittade inspirationen från de stora glasögonmodellerna hon bar när hon var yngre. På designdagen fick hon verkligen leva ut sin passion för färg och form som sedan resulterade i hennes egna design.

Blogger for Mister Spex - Ebba Blogger for Mister Spex - Ebba Blogger for Mister Spex - Ebba

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

499 899

produkter

(17)
Visar produkter 1 till 17 av 17
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.