Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Madelene

Till produkter

Plast möter metall, så som transparens möter havanna - Madelenes glasögon är en lekfull blandning av material. Hennes solglasögon är retro-inspirerade av små, ovala bågar. Välj mellan gul och grå för att hitta din favorit!  

Vår svenska stylist, bloggerska och instagramprofil Madelene, fascinerar och inspirerar sina följare med stor variation i sina kanaler. Det har varit en dröm för Madelene att skapa sin egna glasögonkollektion och nu går den äntligen i uppfyllelse.

"Jag tycker verkligen att ett perfekt glasögonpar adderar det där lilla extra till en outfit."

Designprocessen

När det kommer till att skapa sin egna design är formen det absolut viktigaste för Madelene. Därefter färg och mönster som ska representera hennes stil och uttryck. Hon hade en tydlig vision om att glasögonen skulle sticka ut mer än en så kallad minimalistisk svensk design.

Blogger for Mister Spex - Madelene Blogger for Mister Spex - Madelene Blogger for Mister Spex - Madelene

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

499 899

produkter

(20)

Visar produkter 1 till 20

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.