Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Sonny

Till produkter

Sonnys glasögondesign är en iögonfallande modell som i sin enkelhet sticker ut med båge i metall och ovala glas. Hennes solglasögon är däremot aningen kaxigare med spegelglas, geometriska former och hög brygga.

Sonny, vår tyska profil, fokuserar inte bara på skönhetsprodukter, resor och andra Lifestyle relaterade ämnen i sina YouTube videos. Hon tar även upp seriösa och djupa ämnen i kanalen vilket skapar en betydligt mer personlig kontakt med följarna. Nu har hon dessutom visat sin stilbegåvning genom sin alldeles egna glasögonkollektion.

“Det var viktigt för mig att designa en modell som fungerar precis lika bra som en typ av smycke, som ett par glasögon.“

Designprocessen

Sonny hade en tydlig idé om hur hennes bågar skulle se ut så snart hon fick förfrågan om att skapa sin egna kollektion. Hon fokuserade på de små detaljerna och att sätta den där sista perfekta touchen.

Blogger for Mister Spex - Sonny Blogger for Mister Spex - Sonny Blogger for Mister Spex - Sonny

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

499 899

produkter

(17)
Visar produkter 1 till 17 av 17
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.