Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1322 1930
  • Brendel eyewear

Brendel eyewear Alla varumärken

(2)

Visar produkter 1 till 2

Brendel från Mister Spex

Glasögonmärket Brendel lanserades 1901 och såldes till den ledande glasögontillverkaren Eschenbach Optik 2002. Brendel är ett av flera välkända märken som i Eschenbachs portfölj och förvärvades särskilt för sin damkollektion. Eschenbach har varit baserat i Nürnberg i nästan 100 år, där företaget började tillverka optiska specialinstrument av alla slag. Från teleskoplinser till mikroskop – Eschenbach tillverkade optiska produkter för företag eller individer, naturligtvis inkluderande glasögon.

Märket Brendel står för mode, individualitet och tjusning. Ursprungligen var Brendels kollektioner endast avsedda för kvinnor men erbjuder nu även specialdesignade kvalitetsbågar för män. Trots sin individualitet har Brendel alltid stil och tilltalar en aktiv, dynamisk kundkrets som vet vart den vill komma och vad den vill uttrycka. Märket kompletterar perfekt de andra märkena (t.ex. TITANflex, Marc O’Polo) i Eschenbachs sortiment.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.