Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

2390 3909
  • Cazal

Cazal Alla varumärken

(26)

Visar produkter 1 till 26

Cazal från Mister Spex

Ovanliga idéer, stor inspiration, en ändlös fond av erfarenheter och framför allt en stark passion för design – detta är vad som kännetecknar internationellt etablerade och unika glasögonmärken. Bästa beviset: Cazal

Så tidigt som på 1980-talet var märket känt för sina unika, färgstarka glasögon och etablerade sig snabbt som en symbol för hip-hop-kulturen. Man talar fortfarande om en revolution på glasögonmarknaden. Märket är långt ifrån konventionellt utan har gått sin egen väg och alltid kommit med nya idéer. Cazals glasögon är exceptionella och starkt präglade av den tidigare chefsdesignerns stil. Cari Zalloni, som märket är uppkallat efter, var inte bara en begåvad skapare utan även ett verkligt geni när det gäller mode och trender. Hans livsverk och arv: Ett märke som har dyrkats av de breda lagren i mer än tre årtionden och som alltid följde sina ideal även efter hans död.

Cazals glasögon har inte bara storartad design utan är även av högsta kvalitet. De är gjorda av kvalitetsmaterial som titan och guld och genomgår en rad kvalitetskontroller under utvecklingen. Vilket gör dem till verkliga allroundglasögon.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.