Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
CO Optical Editorial
Bloggaren Swantje i Sydafrika

Editorial: CO Optical

Sydafrika är ett land med otroligt spännande miljöer - stora och levande städer på ena sidan och fantastiska nationalparker och stränder på andra sidan. Denna unika blandning av natur och intressan kultur har inspirerat Swantje, som driver bloggen Offwhite Swan, till att visa upp solglasögon från Mister Spex egna märke CO Optical.

Strand med utsikt

På en av Kapstadens många stränder njuter man inte bara av solen utan också av utsikten över Taffelberget. Swantje's outfit är en perfekt kombination med den supertrendiga tvådelade dressen och solglasögonen som sätter finishen på looken.

Safari-look

Säg farväl till beige! På resan till nationalparken väljer Swantje rosa istället för den klassiska kamouflagestilen. Med den transparenta bågen och over-size looken kommer man garanterat hålla sig sval i den afrikanska värmen.

Mot stan

Från djungeln direkt till centrala Kapstaden, här passar en djärv mix av stilar. Stövlar, vintage läderjacka, toppad med den rena avslappnade future-modellen.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

419 899

Solglasögon

(69)
Visar produkter 1 till 60 av 69
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.