Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

713 1289

Converse Alla varumärken

(39)

Visar produkter 1 till 39

Converse från Mister Spex

Sverige Det amerikanska märket Converse grundades ursprungligen av Marquis Mills Converse 1908. Märket, som är mest känt för sina gymnastikskor Chuck Taylor All Star, formger även glasögon i många olika stilar som tilltalar en rad personligheter och smaker. Vare sig du är ute efter receptbelagda glasögon eller solglasögon med kvalitetsglas hittar du dem på Mister Spex.

När du köper glasögon eller solglasögon är det alltid en bra idé att hålla sig till kvalitetsmärken. Designglasögon som Converse är inte bara en trendsättande modeartikel utan bygger samtidigt på de bästa kvalitetsmaterialen och en hel del skicklighet och precision. Converse solglasögon med kvalitetsglas bidrar till att ögonen skyddas mot farliga UV-strålar och metall- och plastbågarna är lätta, vilket gör dem bekväma att använda under längre perioder.

Det är viktigt att välja en storlek och stil som är fördelaktig för dina ansiktsdrag. Vår 3D-programvara gör det möjligt att ”prova” solglasögonen för att se till att de passar dig innan du köper. Våra erfarna optiker på nätet kan också ge råd.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.