Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

558 558
  • Face Stockholm

Face Stockholm Alla varumärken

(1)

Visar produkter 1 till 1

Face Stockholm från Mister Spex

Att svenskarna inte bara förstår sig på musik och möbler utan även mode har bevisats gång på gång av dessa coola nordbor. I modehuvudstäderna Stockholm och Göteborg uppstår de senaste trenderna som sedan framgångsrikt sprids till resten av världen. Och det svenska kultmärket FACE Stockholm finns nu inte bara i Skandinavien utan även i Tyskland.

Märket är ett uttryck för svensk skönhet par excellence och står för absolut naturlighet tillsammans med en portion trendighet och en färgstark karaktär. Märkets glasögon inspirerar genom sin stilmässigt säkra och tydliga design som harmoniskt förenar färg och form. Det svenska märkets framgångssaga inleddes i Stockholm 1982, men inte med glasögon utan med smink. Märkets grundare Gun Nowak hade redan skapat sig ett namn i 70- och 80-talets modevärld och hade blivit en verklig trendsättare med tre trendiga modebutiker i Stockholm. Eftersom Nowak inte kunde hitta smink som matchade hennes mode skapade hon helt enkelt sina egna skönhetsprodukter. Utöver kosmetika och hudvårdsprodukter har märket nu också en glasögonkollektion. Gun Nowak samarbetar nu med dottern Martina Arfwidson, som delar sin mammas intresse för färg och design.

Alla bågar tillverkas uteslutande av plast, titan och metall av hög kvalitet och präglas av förstklassigt utförande. Detta ger inte bara företaget många designmöjligheter utan garanterar också optimal komfort. Alla modeller är perfekta för vardagsbruk och kan kombineras med många olika klädstilar. Eleganta, lediga, lekfulla eller uttrycksfulla – FACE Stockholm har de perfekta bågarna för alla smaker.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.