Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

720 1189

produkter

(147)

Visar produkter 1 till 60

Fossil från Mister Spex

Fossil kombinerar mode, design och teknik på ett unikt sätt, vilket redan från början skilde det från andra märken. Äkthet, innovation, kreativitet, ungdomlighet, passion och humor – det är märkets grundläggande värden.

Sedan det grundades 1984 har det amerikanska märket Fossil på ett genomgripande sätt förändrat alt som har med ur att göra. Dess stilfulla klockor till överkomliga priser sågs inte bara som användbara utan även eleganta och moderna accessoarer. Med tiden har fler accessoarer som smycken, skor, handväskor, glasögon, solglasögon och kläder lagts till i företagets sortiment.

Livsstilsmärket Fossil står för en äkta modern vintagestil som bygger på originella idéer med glimten i ögat. Dessa grundläggande principer genomsyrar hela sortimentet och får sitt uttryck i enkel och snygg design. Konceptet bakom ”Modern Vintage” är att förena klassiska och moderna inslag i en helt ny design som kombinerar det bästa i gamla och nya trender. Med både innovation och unik stil. Något som också återspeglas i företagets slogan ”Long Live Vintage”. Det var 1989 som Fossil för första gången presenterade sina produkter i en dekorerad plåtburk, Fossil Tin Box. Den nya förpackningen blev en stor framgång och är nu supersällsynt.

I dag står de för och tillhör varumärkets identitet. Inte endast klockor och smycken utan även glasögon förpackas och skickas i dessa karakteristiska plåtburkar. Fossils designteam rör sig bland folk och har alltid rätt känsla när det gäller mode och livsstilstrender. I Fossils glasögonkollektion finns glasögon och solglasögon för män och kvinnor. Utöver de många modellerna med plastbågar finns det också glasögon av matt rostfritt stål med vintageeffekt i kollektionen. Moderiktiga retromodeller som pilotsolglasögon, kattögsformade glasögon och runda bågar är naturligtvis stående inslag. Fossils glasögon har en modern, trendig design och är fantastiskt bekväma.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.