Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1396 2080
5

adidas Glasögon

Adidasglasögon

Receptbelagda glasögon ur den senaste Adidaskollektionen finns nu i vår nätbutik. I sortimentet finns Adidasglasögon från en rad olika produktserier. Sortimentet omfattar glasögon från Adidas Inspired ConnX-serien: för en sportig vardagslook. Eller kolla upp Adidasglasögonen Performance 3 Stripes med receptbelagda glas som är lämpliga för idrottsutövning.

Alla glasögon från Adidas är gjorda av patenterade material som är särskilt lätta och robusta. Vissa av modellerna är gjorda av så kallat högpresterande stål som även används vid tillverkning av flygplan. I vårt sortiment finns modeller med både halv och hel båge från Adidas. Välj helt enkelt dina favoritbågar – på den konkreta produktsidan finns en mängd ytterligare information om dina nya Adidasglasögon. Det finns en rad produktfoton för varje par så att du kan kontrollera hur de ser ut från olika vinklar.

Du får gärna också använda vår 360-gradersvisning för att få ett fullständigare bild av de Adidasbågar du har valt. Därefter kan du använda vårt virtuella provningsverktyg för att få ett hum om hur glasögonen kommer att se ut på just dig.

Alla glasögon har plastglas av högsta kvalitet utan extra kostnad. Våra glas av högsta kvalitet ger tredubbelt skydd mot elementen: de är antireflexbehandlade för att minska solreflexerna, reptåliga för att öka hållbarheten och lättrengjorda för att hålla glasögonen i strålande skick. För att beställa väljer du helt enkelt dina favoritbågar och lägger dem i varukorgen. Ange recept och specifikationer..

Du kan även beställa dina nya glasögon med tonade glas eller med olika typer av glas. Vi levererar alltid dina glasögon som snart som möjligt över hela Europa. Det viktigaste för oss är att du är nöjd, så därför erbjuder vi 90 dagars öppet köp så att du kan känna dig trygg.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.