Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1099 2890

BOSS Glasögon

(120)

Visar produkter 1 till 60

Bossglasögon

Alla älskar Hugo Boss! Detta tyska mode- och livsstilsmärke betraktas i dag som ett av världens framgångsrikaste modeimperier och känt för sin eleganta design, höga kvalitet och goda passform. Den typiska Boss-stilen präglas av klassiska, dämpade färger. Vid sidan av svart och brunt dominerar även silverfärgat och grått. De medvetet rena och enkla linjerna ger en klassisk lågmäld look. Med en stor portion detaljkänsla är glasögonen ett uttryck för tidlös elegans. Märket använder enbart kvalitetsmaterial vid tillverkningen av glasögon. Plast och metall möts i stilfulla kombinationer och skapar ett exklusivt paket som alltid ger stor komfort.

En särskilt vacker design är modellen BOSS 0429 E7D. De skimrande gröna bågarna drar direkt uppmärksamheten till sig. Kombinationen av plast och metall ger inte bara en strålande look utan även optimal komfort. Skalmarna är särskilt slående: i början mörkgrå metall men mot öronen i de gröna toner som återfinns kring glasen. Med sportig karaktär men ändå en verklig klassiker. BOSS 0482 ZU3 är helt annorlunda. De silvergrå helbågarna är stiliga som en kostym och passar ansiktet förträffligt. Matta färger och enkel design förenas på ett sofistikerat sätt. En särskild höjdpunkt är området kring glasen som tack vare den rena designen sätter fokus på ögonen. Mjuka sadlar och plastöverdragna spetsar ger också optimal komfort.

Genom sin obeskrivliga klass och elegans i ett modernt utförande är Bossglasögon den perfekta accessoaren för både män och kvinnor.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.