Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1224 2159
  • Burberry

Burberry Glasögon

(68)
Visar produkter 1 till 60 av 68

Burberryglasögon

Det klassiska brittiska märket Burberry står för god smak och lågmäldhet. Burberry grundades i mitten av 1800-talet och etablerade sig med sina exklusiva väderbeständiga kläder. Grundarna uppfann ett vattenavvisande och vindtätt material som kunde återtätas genom vaximpregnering. Jackorna hade rutigt foder. Rutmönster och banbrytande tillverkningsstandarder är fortfarande typiska för Burberrys kollektioner. Efter en föryngring på 1980-talet har Burberry utvecklats till ett av världens ledande modemärken. Glasögonen från Burberry för vidare märkets traditioner. Alla Burberryglasögon är av högsta kvalitet och är ytterst hållbara.

Tack vare förstklassiga material och innovativ design skapas fantastiskt lätta bågar som sitter perfekt på ansiktet. Vackra former och mjuka linjer ger upphov till en fint komponerad elegans. De halvgenomskinliga bruna glasögonen Burberry BE 2050 med färglösa nedre bågar är något alldeles extra. Rena former och den diskreta Burberrylogotypen på skalmarna är utmärkande för den lågmälda stilen. Pröva glasögonen Burberry BE2050, som ger dig en omisskännlig Burberrylook.

Om det är en vintagelook du är ute efter är Burberry BE 2028 en fantastisk design. Lätt rundade hörn bildar en kontrast till rena, raka linjer och kombinerar 50-talsinslag med en modern stil. Bågarna ser också oerhört mjuka ut tack vare de halvgenomskinliga delarna. Men lita inte bara på vad vi säger – vad sägs om en kunglig rekommendation? Burberry har varit hovleverantör åt drottning Elisabeth II sedan 1955 och åt prinsen av Wales sedan 1989.

Alla Burberrys receptbelagda glasögon från Mister Spex levereras så snart som möjligt till ditt hem i hela Europa. När du handlar hos Mister Spex sätter våra handplockade optiker in plastglas av högsta kvalitet i dina Burberryglasögon utan extra kostnad. Dina nya glasögon är antireflexbehandlade, reptåliga och lättrengjorda, så de ger maximalt skydd och synskärpa vid sidan av Burberrys oefterhärmliga stil.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.