Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1199 1960
  • Dsquared2

Dsquared2 Glasögon

(6)

Visar produkter 1 till 6

DSquared2-glasögon

Två är bättre – och detta verkar särskilt gälla inom modebranschen, vilket utan tvivel bevisas av denna kanadensiska designduo. Dean och Dan Caten är dock inte bara två designer som uttrycker sin kärlek till mode och design genom ett gemensamt märke. Dean och Dan är tvillingbröder och deras kultmärke DSquared2 står för en ungdomlig och hipp stil som gång efter annan överraskar modevärlden. Tvillingarna tycker särskilt om ovanliga variationer. Deras design karakteriseras av kombinationen av olika stilelement som skapar en ny och spännande stil.

Exceptionella detaljer och en slagfärdig, provokativ look är typiskt för märket. Allt detta återspeglas i DSquared2:s glasögonkollektion: utöver fina bågar som präglas av tidlös elegans omfattar kollektionen även underbart tjocka, extravaganta bågar. Kantiga eller mjukt rundade, pantostil, fjärils- eller kattögsformade – kultmärkets sortiment är nästan oändligt. Användningen av färger är också särskilt distinkt. Från subtila färger till underbart bjärta toner som ger unika accenter. Varmt brunt, elegant grått, fräscht grangrönt eller skarpt citrongult – det finns en färg för alla smaker.

Skickliga kombinationer av material bryter upp den klassiska designen och skapar fiffiga detaljer. Glasögonen präglas av utmärkt utförande, kvalitetsmaterial och bekväm passform. Så det kommer inte som någon överraskning att märket inte bara har blivit framgångsrikt på glasögonmarknaden. Utöver kläder, glasögon och solglasögon distribuerar designduon även parfymer, väskor och ett flertal accessoarer.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.