Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Enkelslipade glas ingår alltid**

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1400 1920

Gantglasögon

Vad som började som ett tröjmärke på USA:s östkust på 40-talet erbjuder i dag en utpräglat ledig och sportig look som på ett lyckat sätt kombinerar amerikansk otvungenhet och europeisk elegans. Gant karakteriseras av en modern men samtidigt klassisk stil som har symboliserat märket i mer än 60 år. Detta fritids- och sportmärke har alltid haft näsa för de senaste trenderna och införlivar dem framgångsrikt i sin design. Gants kreativa avdelning förlorar aldrig märkets unika, omisskännligt sportiga och eleganta stil ur sikte.

Gant har alltid varit förknippat med en typiskt amerikansk look med en anstrykning av europeisk elegans. De stilfulla, sportiga glasögonen imponerar genom sin enkla klarhet och underbart rena design. Ett dominerande inslag är den subtila färgpaletten med svart, brunt och grått, som perfekt framhäver märkets eleganta stil. Kombinationen av olika material och färger, sofistikerade mönster och karakteristiska detaljer, som en omisskännlig retrostil, ger glasögonen en oförliknelig klass.

Alla glasögon i sortimentet är endast av kvalitetsmaterial och kvalitetsutförande och sitter perfekt. Det innebär att Gantglasögon är det perfekta alternativet för alla som gillar den moderna klassiska stilen. Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett par andra glasögon i det stora sortimentet eller få pengarna tillbaka.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.