Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1272 2779

Hackett London Glasögon

(62)

Visar produkter 1 till 60

Hackett London-glasögon från Mister Spex

Märket Hackett, som uppkallades efter en av grundarna, Jeremy Hackett, lanserades 1979 och har alltid tagit fasta på sitt brittiska arv. Från sitt hem i West London började Hackett skapa eleganta skräddarsydda kläder av hög kvalitet och kultpräglade accessoarer. Som du ser i sortimentet av Hackett London-glasögon från Mister Spex har märkets produkter ofta även ett sportigt drag. En av de första sporterna som Hackett började göra kläder och accessoarer för var hästkapplöpning på 1980-talet.

Hackett London-glasögonen från Mister Spex är ultramoderna men har samtidigt ett mycket traditionellt och klassiskt drag, och är mångsidiga accessoarer som passar vid alla tillfällen. Kontrasterande färger är ofta utmärkande för glasögonen från detta märke, så varför inte välja exempelvis svartvita Hackett London-glasögon från Mister Spex och kombinera dem med en klassisk svartvit smoking och skjorta?

Det är ett nöje att köpa glasögon från Mister Spex, eftersom vi har fler än 2 000 olika bågar. Du kan välja fyra bågar som du får hemskickade så att du kan prova dem i tio dagar.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.