Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

543 560
6

J. Lindeberg Glasögon

J. Lindeberg-glasögon från Mister Spex

Det nya och moderna svenska märket J. Lindeberg formger allt från eleganta stadskläder till sportiga tillbehör för golfspelare. Märkets typiska snygga och lågmälda elegans är verkligen tydlig i kollektionen av J. Lindeberg-glasögon från Mister Spex. Om du är ute efter subtilt sofistikerade glasögon eller solglasögon med kultprägel är kollektionen av J. Lindeberg-glasögon från Mister Spex definitivt rätta stället.

Dessa glasögon utmärks av sina lätta bågar och kombinationer av glänsande metallelement och futuristisk plast. J. Lindeberg-glasögonen från Mister Spex brukar finnas i en rad nyanser som är mer raffinerade än vanligt svart eller grått. Hitta ett par som framhäver dina ögon eller matchar din favoritkostym. Vi vill att det ska vara roligt att välja J. Lindeberg-glasögon från Mister Spex.

Så vi rekommenderar att du väljer fyra olika bågar som du kanske kommer att gilla, varefter vi levererar dem till dig så att du kan prova dem i tio dagar. När du har valt de bågar du vill ha kan det vara bra att veta att vi även erbjuder 90 dagars öppet köp.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.