Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1656 2970

Jaguar Glasögon

(33)

Jaguarglasögon

Inget annat märke har en så tydlig prägel av dynamik, komfort och exklusivitet som bilmärket Jaguar. I flera år har märket tillämpat denna filosofi på glasögonmarknaden. En elegant sportbil behöver ju en elegant förare. Glasögonen i Jaguarsortimentet imponerar genom kvalitetsmaterial, kvalitetsutförande och utmärkt passform.

Sortimentets karakteristiska design är inspirerad av sportiga, eleganta karosser, ger en känsla av exklusivitet och lyx och är det perfekta stilkomplementet för alla män – även när de inte sitter bakom ratten. High-tech-design, tidlös, elegant stil eller modern avslappnad look – det stora Jaguarsortimentet gör det möjligt för alla gentlemän att hitta sin egen stil.

Kollektionen går från det maskulina och sportiga över en modern teknisk look till klassiska enkla modeller. Alla glasögon har en stilfull och mörk färgskala i kombination med ett snyggt och sportigt, kurvigt formspråk. Resultatet är imponerande: klassiska enkla glasögon med en stor dos tekniska detaljer. Och oavsett om du väljer en lätt halvbåge eller en modern helbåge i plast har alla par den stora kattens kraft och dynamik.

Varumärket Jaguar Eyewear tillhör Menrad Group i Schwäbisch Gmünd i Baden-Württemberg. Företaget Menrad, som har ägts av samma familj i fyra generationer, har vid sidan av märket Jaguar licens på märkena Davidoff, JOOP!, Morgan och Zeiss. Alla Jaguarglasögon från Mister Spex levereras via Posten. Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett par andra glasögon i det stora sortimentet eller få pengarna tillbaka. Ytterligare information om villkoren för öppet köp finns på Mister Spex webbplats. Utöver Jaguarkollektionen har Mister Spex även glasögon från många andra märken.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.