Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1253 2489

Jos. Eschenbach Glasögon

(32)

Visar produkter 1 till 32

Jos. Eschenbach-glasögon från Mister Spex Sverige

Det stilmedvetna sortimentet av Jos. Eschenbach receptbelagda glasögon finns på nätet från Mister Spex. Denna klassiska kollektion kan skryta med chic design och hållbarhet tack vare moderna högteknologiska material. Färgerna i sortimentet omfattar neutrala färger, starka färger och dubbeltoner för en subtil elegans. Varje par erbjuder synkorrigering av hög kvalitet.

Jos. Eschenbach-glasögonen har en stil som passar dig. Välj fyrkantiga bågar för att balansera dina ansiktsdrag, rektangulära bågar för att ge ett studieinriktat intryck eller en lätt rundad form för en mer avslappnad och mångsidig look. Alla modeller på webbplatsen kan förses med glas enligt ditt unika recept och du kan prova dem hemma i upp till tio dagar. För en liten avgift kan du få progressiva glas.

För att det ska bli lättare att välja har vi en tjänst för virtuell 3D-provning på vår webbplats. Om du beställer receptbelagda glasögon kan du välja upp till fyra bågar och prova dem hemma i tio dagar. I priset ingår kvalitetsglas med UV-skydd, extra styrka och antireflexbehandling. Bli en av 1,5 miljoner nöjda kunder som beställer solglasögon och receptbelagda glasögon på nätet från Mister Spex. Om du inte är 100 % nöjd erbjuder Mister Spex 90 dagars öppet köp.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.