Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

805 1559

Just Cavalli Glasögon

(2)

Visar produkter 1 till 2

Just Cavalli-glasögon

Modemärket Just Cavalli från designern Roberto Cavalli lanserades 1998 och är redan känt för sin glamrockstil. Märket vill vara yngre, fräckare och vildare och är särskilt populärt i den yngre kundkretsen. Färgrika mönster, tigerränder och blommor pryder den rockiga kollektionen från Just Cavalli. Vi är stolta över att ha Just Cavallis kollektion i vår repertoar. Här finns något för alla – från mer reserverade och diskreta bågar till de mest extravaganta och okonventionella modellerna.

De typiska Cavalliegenskaperna, nyhet och ungdom, genomsyrar hela kollektionen. Göm dig aldrig, var dig själv – det är Roberto Cavallis stil. Just Cavalli JC 0228 / V 001 är ett perfekt exempel på Just Cavallis kreativitet. Små rektangulära glas med svarta helbågar ger en känsla av tidlös elegans och skapar en seriös och sofistikerad look för alla situationer. Det vackert utförda hjärtat i silver och guld på skalmarnas sidor ger glasögonen det lilla extra. Eleganta, lekfulla och alltid oförställda – de här glasögonen är ett säkert kort. En mer extravagant modell är Just Cavalli JC 0119 / V 731. De tunna metallbågarna har en cool vintagekänsla. Skalmarna är av röd plast och kommer att dra blickarna till sig med sin fräcka Just Cavalli-logotyp. För en supertrendig men avspänd look – dessa glasögon är verkligen inne just nu.

Välj Just Cavalli-glasögon om du söker kvalitet och stil. Gå igenom de olika modellerna innan du provar ditt favoritpar med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg! Anpassa glasögonen till dina behov genom att ange relevanta uppgifter från ditt recept. Efter att du har lagt din beställning levererar vi dina Just Cavalli-glasögon så snart som möjligt. Vi erbjuder även 90 dagars öppet köp så att du kan känna dig trygg.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.