Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Enkelslipade glas ingår alltid**

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

420 658

Loveyewear Trend Glasögon

(20)

Visar produkter 1 till 20

Loveyewear Trend-glasögon

Sverige förknippas ofta med hisnande landskap, möbelvaruhus eller älgar. Genom det ungdomliga och hippa svenska märket Loveyewear Trend kan nu även trendiga glasögon läggas till. Efter att ha gjort ett segertåg bland kunderna i Skandinavien håller märket nu också på att erövra Tyskland med sina moderna tolkningar av vintageklassiker. Märket har en imponerande känsla för de senaste trenderna i förening med komfort och attraktiva priser. Fräsch design, klassiska former och imponerande nyanser skapar en underbart egenartad, karismatisk och unik stil som är särskilt attraktiv för unga människor.

Loveyewear Trends glasögon strävar efter en vintagelook som framgångsrikt återspeglas i de moderna bågarna i retrostil: pilotglasögonen får en trendig ny färg och är fängslande i både hipp metall och plast. Vid sidan av dessa glasögon finns modeller i populär pantostil och med cirkelformade glas som fortfarande ger en underbart intellektuell och chic look. Kultmärkets färgskala är lika varierad: från klassiskt svart till dämpade bruna och gröna nyanser, toner av färska bär och sofistikerade guld- och silvernyanser. Samspelet mellan flera färger och material samt sofistikerade mönster och detaljer gör verkligen att detta sortiment skiljer sig från mängden.

För att ta reda på vilka Loveyewear Trend-glasögon som passar dig bäst kan du använda vårt virtuella provningsverktyg eller beställa glasögonen och prova dem gratis hemma. Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett par andra glasögon i det stora sortimentet eller få pengarna tillbaka.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.