Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1073 1989
  • MARC O'POLO Eyewear

MARC O'POLO Eyewear Glasögon

(144)
Visar produkter 1 till 60 av 144

Marc O’Polo Eyewear-glasögon från Mister Spex

Marc O’Polo Eyewears glasögonkollektion är en blandning av svensk tradition och klassisk tysk stil. Marc O’Polo Eyewear är ett modernt glasögonmärke, skapat av ett företag som är känt för sina rena linjer och tidlösa design. Marc O’Polo Eyewear-glasögonens eleganta och moderna stil framgår tydligt i denna fantastiska kollektion designbågar från Mister Spex som ledigt blandar överlägsen komfort med kompromisslös minimalism.

Marc O’Polo Eyewear-glasögonen från Mister Spex har en fantastisk uppsättning färger och snygga teman, vilket innebär att det finns bågar för alla. Bågarnas kvalitet kan inte ifrågasättas, eftersom varje par pryds av det kända märkesnamnet Marc O’Polo Eyewear på skalmarnas insida. Dessa lyxiga glasögon passar både på fritiden och på jobbet och skänker ett stänk av stadsglamour åt alla stilar.

För att du ska bli helt nöjd med dina Marc O’Polo Eyewear-glasögon från Mister Spex erbjuder vi en personlig provningstjänst som ger dig en strålande möjlighet att prova fler än 2 000 bågar från över 60 designmärken. Du kan vara trygg i förvissningen om att dina designglasögon har provats och testats i förhållande till dina naturliga drag för att uppnå den perfekta looken.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.