Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Enkelslipade glas ingår alltid**

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

450 800

Michalsky for Mister Spex Glasögon

(34)

Visar produkter 1 till 34

”Michalsky for Mister Spex”-glasögon från Mister Spex Sverige

Ge lite Berlinatmosfär åt vardagen med några av dessa fantastiska Michalskyglasögon från Mister Spex. Den tyske designern Michalsky är ett av de mest firade och inflytelserika namnen i dagens globala modevärld. Med inspiration av Berlin, hans hemstad, har han skapat en kollektion åtråvärda glasögon uteslutande för Mister Spex, Europas ledande och mest omtyckta optiker på nätet. Som hyllning till de platser han älskar i Berlin har designern uppkallat glasögonen efter dem.

Glasögonen ”Michalsky for Mister Spex” är ett måste för dagens unga män och kvinnor i städerna. Från överdimensionerade bågar med läcker design till flotta stilar i dämpade färger till djärva bågar i härligt uppfriskande nyanser – du kan botanisera i ett imponerande utbud Michalskyglasögon från Mister Spex och ge din stil ett glamoröst inslag. Vare sig du eftersträvar en avslappnad, ledig look, en sofistikerad men chic stil eller en professionell framtoning med ultratrendig anstrykning blir du aldrig besviken på dessa glasögon.

Mister Spex gör det enkelt och bekvämt att köpa Michalskyglasögon hemifrån. Med verktyg för virtuell provning och supersnabba och spårbara leveranser över hela Europa garanterar vi att dina köp på nätet är snabba och säkra och ger god valuta för pengarna.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.