Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

845 845

Köp Oxydoglasögon på nätet

Märket Oxydo står för innovation och originalitet. Den senaste Oxydokollektionen är ytterst varierad och omfattar en rad olika stilar, från retro till moderna. Många bågar i kollektionen har så kallad step-hinge, vilket är ett tecken på verklig detaljkänsla. Den som vill följa med sin tid och skilja sig från mängden får inte missa detta märke.

Oxydoglasögonen finns att köpa på nätet från Mister Spex. Oxydos glasögonkollektion är renodlat klassisk men har också sina finesser. Modellen X 427 FZL är exempelvis en verklig fröjd för ögat med sin blandning av havannafärg och turkost. Andra modeller i kollektionen har mer diskreta färgtoner, som svart eller brunt. Materialet i bågarna varierar mellan metall och plast och formerna kan vara ovala, rektangulära och i klassisk Wayfarerstil.

Personer med Oxydoglasögon följer med sin tid och har en ledande ställning i samhället. Mister Spex ger dig möjlighet att beställa fyra modeller som du kan prova hemma för att hitta det perfekta paret. När du har bestämt dig anger du helt enkelt uppgifterna från ditt recept i formuläret som medföljer glasögonen och skickar tillbaka dem till Mister Spex, som sätter in glasen. Du får dina nya glasögon med glas inom två veckor.

Om du inte har något recept kan du beställa en syntestkupong i Mister Spex nätbutik. Syntestkupongen kan lösas in hos någon av Mister Spex över 300 partneroptiker. Om du har frågor om Oxydoglasögonen eller om hur man beställer kan du kontakta Mister Spex erfarna kundtjänst via telefon eller e-post.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.