Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1362 2290

Paul Smith-glasögon från Mister Spex Sverige

Den brittiska modedesignern Paul Smith är välkänt för sina djärva och eleganta accessoarer. Paul Smiths glasögonkollektion ger det befintliga sortimentet av accessoarer ett stilfullt inslag med sina moderna bågar och spegelglas. Paul Smith-glasögonen tillverkas i Italien och har en ren, minimalistisk look som är ovanlig och innovativ genom sina experimentella former, mönster och färger.

Paul Smith-kollektionen har en ungdomlig och unik design. Paul Smith-glasögonen har ett spännande sortiment ogenomskinliga och halvgenomskinliga bågar och är perfekta för att liva upp din stil med en stark färg. Eftersom bågarna har ränder, tonade färger och mönster är denna unika kollektion det perfekta alternativet för dem som följer de senaste trenderna.

Skaffa Paul Smith-looken snabbt och enkelt genom att beställa dina bågar från Mister Spex webbplats, där kvalitetsglas ingår och du även får öppet köp. Alla våra glas har UV-skydd, extra styrka och antireflexbehandling. Om du har svårt att bestämma dig kan du prova fyra olika bågar hemma under tio dagar.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.