Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Röda glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

389 4999

Röda glasögon

(351)
Visar produkter 1 till 60 av 351

Röda glasögon

Behöver du ett par glasögon för den stora staden? Kanske är det en grå januaridag och du behöver muntras upp? Eller kanske är det hög tid att byta image. Vad som än är orsaken till förändringen bör du överväga röda glasögon. Rött som accentfärg kan vara jättesnyggt och verkligen innebära en förändring, utan att du behöver byta ut hela garderoben. Rött är också förknippat med passion och stil, men i liten mängd som i ett par solbrillor riskerar du ändå aldrig att göra ett övertramp.

Kanske ett par piffiga röda glasögon med vingar och en rödglittrande båge skulle få dig på bättre humör en trist dag, eller ett par klassiska svarta wayfarerglasögon med en fräck inre röd linje kan vara kul. Eller löp linan ut med ett par sportiga röda glasögon!

Mister Spex har ett så stort sortiment att det kan vara en bra idé att begränsa urvalet enligt färg, form och stil med hjälp av filtren vid kanten av sidan. På det sättet har du koll på allt nytt och intressant och hittar just det par du sökte efter!

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.