Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

438 450

Ryan Belluni-glasögon

Som från ingenstans har Sverige seglat upp som ett internationellt modemecka. Modetrenderna kommer inte längre bara från trendiga städer som New York, Paris eller Milano. I dag uppstår nya trender även i Göteborg och Stockholm. Det svenska märket Ryan Belluni är i hög grad en del av denna fantastiska utveckling. Det något osvenska namnet är en hyllning till den italienska provinsen Belluno, den så kallade "glasdalen" med dess otaliga glasögontillverkare.

Ryan Belluni är känt för sin tidlösa design, kärleksfulla detaljkänsla och utomordentliga kvalitet … och vilket stort sortiment märket har! Kollektionen imponerar med ett mångsidigt urval färger och former för alla smaker. Från klassiskt svart till kraftfullt rött – Ryan Belluni bejakar mode i alla dess former. Unika designdetaljer som fina figurmönster, vävnadsdetaljer eller spännande kombinationer av färger och material gör att dessa modeller är i en klass för sig.

Oavsett vilken Ryan Belluni-design du väljer kan du vara säker på att produkten har tillverkats med noggrant expertutförande och kvalitetsmaterial. Det säger sig självt att samtliga deras bågar har perfekt passform till strålande priser. Ryan Belluni har allt och är ett verkligt representativt märke för Sverige!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.