Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

349 799

Smart Collection Glasögon

(74)

Visar produkter 1 till 60

Smart Collection-glasögon från Mister Spex

Smart Collection-glasögon från Mister Spex är ett stort och varierat sortiment av bågar med bra priser som är perfekta om du vill spara pengar eller om du kanske bara använder glasögonen sporadiskt. De kraftigt konstruerade bågarna är avsedda för många olika åldersgrupper och är lämpliga för vardagsbruk, eller kanske för skolungdomar som behöver slitstarka men enkla glasögon. Som namnet ”Smart Collection” antyder är dessa glasögon också lämpliga för kontorsbruk.

De rättframma och praktiska bågarna i Smartkollektionen från Mister Spex passar nästan alla ansiktsformer och finns i alla klassiska designvarianter. Snobbiga, rektangulära och ovala bågar och skalmar med mönster som följer huvudets form ger en egenartad stil. Det finns även klassiska fyrkantiga bågar i olika färger och ett sortiment garnityr som låter personligheten lysa igenom och ger ett stänk av klass åt alla affärskläder.

Glasögonen i Smartkollektionen från Mister Spex är så ekonomiska att du lugnt kan köpa två par, ett för helgen och ett för kontoret. Eftersom alla bågar och glas från Mister Spex omfattas av 90 dagars öppet köp har du inget att förlora.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.