Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

989 1290

Timberland Glasögon

(27)

Visar produkter 1 till 27

Timberlandglasögon

Timberland grundades 1978 och har blivit ett av världens mest kända märken för sportutrustning. Företaget använder ända sedan starten miljömässigt hållbara metoder för tillverkningen av sina bekväma och stryktåliga produkter. Vare sig det rör sportkläder eller glasögon är Timberland förknippat med högsta standard, en princip som har fungerat utmärkt under företagets historia.

Timberlands glasögonkollektion har en imponerande mångsidighet. Från kraftiga svarta helbågar till eleganta halvbågar eller till och med garnityr med tunna skalmar och slående näsbryggor – Timberland har något för alla. Märkets glasögon utmärker sig genom sina rena linjer och direkt igenkännbara konturer och färger. Timberlands garnityr med enfärgade näsbryggor och färgrika skalmar är ett exempel på detta. Men det finns också mycket att välja på om du föredrar en mer lågmäld look. Många modeller har bågar med färgblock eller skalmar i svart eller grått.

Har du hittat dina favoritbågar? Varför inte prova dem hemma med hjälp av vår virtuella spegel? Mister Spex levererar alla Timberlandglasögon med Posten. Mister Spex erbjuder även 90 dagars öppet köp. Du kan antingen välja en annan modell från vårt stora glasögonsortiment eller få pengarna tillbaka. Ytterligare information om vår bästa pris-garanti och 90 dagars öppet köp finns i servicesektionen på vår webbplats.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.