Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1392 2489
  • TITANFLEX

TITANFLEX Glasögon

(74)

Visar produkter 1 till 60

TITANflex-glasögon online från Mister Spex Sverige

Glasögonmärket Titanflex har satt en hög standard med sina innovativa och flexibla bågar. Genom att använda minnesmetall i alla Titanflexglasögon höjer märket ribban för dagens glasögon. De lätta och flexibla men ändå hållbara Titanflexglasögonen är ytterst bekväma och tillförlitliga. Och med ett så fantastiskt sortiment med ren, elegant design är Titanflex ett säkert kort.

Titanflexkollektionen från Mister Spex har klassiska linjer med ett modernt drag. Sedan 1913 har Titanflex revolutionerat glasögonindustrin genom att använda banbrytande teknik för att skapa enastående designglasögon. Den uttrycksfulla färgskalan och det utmärkta urvalet formade bågar från Titanflex gör att du kan få den look du vill ha utan att göra avkall på komfort och funktion.

Mister Spex har ett stort sortiment Titanflexglasögon på ett och samma ställe. Eftersom vi är Europas mest omtyckta optiker på nätet är vi säkra på att du inte blir missnöjd med köpet, men om du ändå inte skulle vara helt nöjd har du 90 dagars öppet köp. Prova våra designglasögon innan du köper med hjälp av våra 3D-tjänst, som bygger på avancerad teknik.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.