Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1854 3919

Tod’s glasögon från Mister Spex

Tod’s skor är världsberömda för sin unika look, stil och form och för att de är gjorda av kvalitetsmaterial med hög standard. Tod’s är ursprungligen ett italienskt företag, men med sin lediga stil har det även börjat tillverka accessoarer och glasögon. Tod’s glasögon från Mister Spex återspeglar denna lediga men lyxiga känsla. Tonvikten ligger på tillförlitlighet och stil, och bågarna passar i alla situationer och till alla klädstilar.

Tod’s har en klassisk form, ser intellektuella ut och är slitstarka. Tod’s glasögon från Mister Spex finns i dämpat blått, kakifärgat och neutrala nyanser som passar till allt, och tonvikten ligger på marmor- och sköldpaddsfinish. Glasögonen är perfekta för fritidsbruk och vissa modeller har en snobbig känsla som är typisk för en avslappnad italiensk stil. Dessa lyxiga bågar har dock en fantastisk finish och håller länge.

Som med alla glasögon från Mister Spex ingår reptåliga, antireflexbehandlade och receptbelagda glas som standard. Genom att använda det virtuella verktyget kan du mycket enkelt begränsa urvalet och hitta det perfekta paret för dig.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.