Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Versace

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1430 2149
  • Versace

Versace Glasögon

(52)
Visar produkter 1 till 52 av 52

Versaceglasögon

Versace står för omisskännlig italiensk glamour och elegans. Donatella Versace fortsätter att förvalta arvet efter brodern Gianni Versace på ett av de mest inflytelserika modehusen i världen och har inlett en ny epok i märkets historia genom sin magnifika stil och design. Det italienska modemärkets utmärkande drag är extravagant design och motiv från grekisk mytologi. Sofistikerade produkter av hög kvalitet är normen hos Versace och tack vare detta har företaget byggt upp en stark kundbas under årens lopp. Med den senaste glasögonkollektionen ger familjen Versace prov på sin unika talang för design och kreativitet. Märkets symbol är ett Medusahuvud.

Från enkel elegans till lyxiga detaljer – de senaste Versaceglasögonen från Mister Spex har något för alla. Om du vill ha en reserverad och lågmäld look ska du kolla upp Versace VE 3102 778. Den mörkbruna och gröna helbågen är en klassisk modell med viss retrostil. Skaffa dig en uttrycksfull ny look med dessa glasögon. Skalmarna är mörkbruna med silverornament längst fram. Tidlös italiensk elegans – det kan bara vara Versace.

Versace VE 1139 1013 drar garanterat blickarna till sig. Den här modellen kan inte vara mer olik VE 3102 778, med dekorativa detaljer som man blir galen i! Den diskreta bruna bågen skimrar med ett stänk av rött och kompletterar ljusa hudtoner på ett underbart sätt. Filigransgångjärnen pryds av den klassiska Versacelogotypen, som förbinder se slående stora havannabruna skalmarna med den smäckra metallbågen. Dessa Versaceglasögon präglas av spännande kontraster. En okonventionell modell för okonventionella människor.

I priset för Versaceglasögonen ingår antireflexbehandlade, reptåliga och lättrengjorda plastglas av hög kvalitet. För att beställa väljer du helt enkelt dina favoritbågar och lägger dem i varukorgen. Ange sedan uppgifterna från ditt recept och gå igenom våra speciella erbjudanden, som tonade eller extra tunna glas. Bekräfta beställningen och vi tar hand om resten: dina nya Versaceglasögon levereras direkt hem till dig.

Om du inte är fullständigt nöjd med dina Versaceglasögon kan det vara bra att veta att vi även erbjuder 90 dagars öppet köp. Så om du ändrar dig eller hittar ett annat par du hellre vill ha skickar du bara tillbaka produkten till Mister Spex så du kan välja ett annat par eller få pengarna tillbaka. Detaljerad information om beställningar och leveranser finns på vår webbplats. Utöver vår kollektion av Versaceglasögon finns även en rad glasögon från andra märken i vår nätbutik.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.