Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Havana Editorial
Vårens trender 

Editorial: Havana 2.0

Havanna-färgade glasögon och solglasögon fortsätter vara en stor trend även denna säsong. Kombinera med varma toner och stilrena modeller för en ultimat look.

Inspiration från Sydafrika

När gröna glas möter svarta- och honungsfärgade bågar skapas en harmonisk kombination som passar perfekt till vårens avslappnade atmosfär.

Fler liknande modeller

Klassiskt eller nytänk

Vare sig du väljer klassiska panto-glasögon eller solglasögon med en skarp browline, är det havanna som gäller. Matcha din outfit med jeansplagg eller en hoodie.

Fler liknande modeller

Underbart varierande

Havanna är en unik färgkombination. En blandning av brun, orange och gul, men ingen båge blir den andra lik. Nu ser vi dessutom blandningen i grå/brun, vilket skapar ännu mer attityd.

Fler liknande modeller

Statement

En mix av havanna och enfärgat är en svårslagen färkombination. Solglasögonen känns extra trendiga och är ett måste för modegurun. Den gula färgen på bågen tillsammans med de guldiga detaljerna gör dessa solglasögon oemotståndliga.

Fler liknande modeller

Nyfiken på fler Havanna-bågar?

Till nya trender med Havanna & Tortoise
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.