Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

890 890

Italia Independent Alla varumärken

(1)

Visar produkter 1 till 1

Italia Independent från Mister Spex

Självständighet är grundprincipen bakom det italienska glasögonmärket Italia Independent. Detta framåtblickande företag skapar slående glasögon som går emot konventionerna och hävdar att glasögon bör skapas för att passa varje enskild individ. Den slående Italia Independent-kollektionen från Mister Spex är full av livfulla färger och djärv design.

Italia Independents glasögon är perfekta accessoarer för den som skilja sig från mängden. De är lekfulla, energiska och egenartade, och förenar mönster, form och nyanser på ett vågat och annorlunda sätt. Att hitta rätt glasögon kan ibland vara svårt, men med denna livfulla Italia Independent-kollektion från Mister Spex finns alla möjligheter att skapa en kreativ look. Dessa glasögon är perfekta på våren och sommaren, eftersom deras kompromisslösa design ledigt matchar färgrika sommarkläder.

Om du väljer ett par Italia Independent-glasögon från Mister Spex som inte passar dig kan du lämna tillbaka dem utan problem. Vi erbjuder 90 dagars öppet köp utan att du behöver ange några skäl.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.