Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

AoSept Plus 360 ml

Väteperoxidbaserad

 AoSept Plus 360 ml framifrån

Ytterligare information

AoSept Plus 360 ml Väteperoxidbaserad

VIKTIGT! AoSept måste alltid användas tillsammans med det speciella neutraliserande etuiet som medföljer, linserna måste neutraliseras i minst 6 timmar innan de sätts i ögonen.

Etuiet har en neutraliserande katalysatorplatta i botten och två små öppningsbara fack där du placerar dina kontaktlinser. Hur fungerar det? När AoSept Peroxidlösning fylls i det speciella linsetuiet, åstadkommer den neutraliserande plattan en karakteristisk bubblande effekt, som effektivt desinficerar och avlägsnar proteiner från alla mjuka kontaktlinser. Efter sex timmar är vätskan helt neutraliserad till en konserveringsfri saltlösning och dina linser är klara att användas.

Följ instruktionerna som medföljer noga! Oneutraliserat väteperoxid som finns kvar på linserna kan ge en svidande och brännande känsla i ögonen!

Tillgängliga varianter

Leverans 1-3 arbetsdagar

Fri frakt från 700 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

159 kr

442 kr per 1l

Du sparar 20 kr

Den här passar din brevlåda

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.