Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

  • Clariti

Clariti Kontaktlinser

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Clariti kontaktlinser från Mister Spex

Clariti kontaktlinser från Mister Spex är en kvalitetsprodukt från CooperVision, en av världens populäraste tillverkare av ögonvårdsprodukter, och känns bekväma och fräscha hela dagen. Linserna är gjorda av silikonhydrogel med den unika AquaGen-tekniken. Därför är Claritiprodukterna mycket bra på att släppa igenom syre till hornhinnan och hålla kvar ögonens naturliga fuktighet.

Clariti kontaktlinser från Mister Spex finns i tre olika varianter, nämligen Clariti 1, Clariti Toric och Clariti Multi-focal. Clariti 1 är ett strålande val om du behöver korrigera närsynthet och översynthet. Om du lider av astigmatism bör du välja Clariti Toric. Den som lider av ålderssynthet kan dra fördel av kontaktlinserna Clariti Multi-focal. Dessa produkter rekommenderas särskilt för personer som sysslar med idrott, reser eller har en dynamisk och aktiv livsstil, eftersom de ger den absoluta frihet och de fördelar som är förknippade med endagslinser.

Det är en lätt match att hitta rätt par Clariti kontaktlinser från Mister Spex, Europas ledande optiker på nätet, eftersom du alltid kan få hjälp av våra utbildade och vänliga optiker via telefon. Dessutom erbjuder vi öppet köp och snabb leverans, så att du kan handla på nätet utan krångel.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.