Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

EasySept 360ml

Väteperoxidbaserad

 EasySept 360ml framifrån

Ytterligare information

EasySept 360ml Väteperoxidbaserad

• Desinficerar och förvarar alla mjuka kontaktlinser.
• Fri från konserveringsmedel.
• Lämplig för känsliga ögon.
• Avlägsnar effektivt proteinbeläggningar.

Easy Sept är helt fritt från konserveringsmedel vilket gör att vätskan är snäll mot ögonen samtidigt som du får en effektiv desinficering av dina kontaktlinser. Easy Sept är ofta ett bra alternativ för dig som tidigare fått en allergisk reaktion mot vanliga multipurpose vätskor eller för dig som är allmänt känslig och kanske lider av en eller flera allergier.

VIKTIGT!
Easy Sept måste alltid användas tillsammans med det speciella neutraliserande etuiet som medföljer, linserna måste neutraliseras i minst 6 timmar innan de sätts i ögonen. Etuiet har en neutraliserande katalysatorplatta i botten och två små öppningsbara fack där du placerar dina kontaktlinser.

Hur fungerar det?
När Easy Sept Peroxidlösning fylls i det speciella linsetuiet, åstadkommer den neutraliserande plattan en karakteristisk bubblande effekt, som effektivt desinficerar och avlägsnar proteiner från alla mjuka kontaktlinser. Efter sex timmar är vätskan helt neutraliserad till en konserveringsfri saltlösning och dina linser är klara att använda.

Följ instruktionerna som medföljer noga! Oneutraliserat väteperoxid som finns kvar på linserna kan ge en svidande och brännande känsla i ögonen!

Tillgängliga varianter

Leverans 1-3 arbetsdagar

Fri frakt från 700 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

98 kr

272 kr per 1l

Du sparar N/A

Den här passar din brevlåda

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.