Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kontaktlinser

Filter

Frequency Kontaktlinser

(1)

Visar produkter 1 till 1

Frequency kontaktlinser

Frequency kontaktlinser är användarvänliga månadslinser med fantastisk syrepermeabilitet för många olika ögontyper. Frequencysortimentet från Mister Spex omfattar Frequency 55 med ökad formstabilitet, Frequency 55 Aspheric med asfärisk form för särskilt skarp syn och Frequency XCEL Toric för ögon med astigmatism.

Hela Frequencysortimentet är av högsta klass till ett bra pris. Dessa linser bygger på CooperVisions mångåriga erfarenhet. Du kan också abonnera på Frequencylinser från Mister Spex för att spara tid och energi. När du har gjort ditt köp kan du ange när du vill ha nästa förpackning med Frequencylinser. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och koppla av!

De Frequencylinser som säljs bäst på Mister Spex är de klassiska Frequency 55 för torra ögon, Frequency Aspheric med ultramodern asfärisk linsform och Frequency XCEL Toric för ögon med astigmatism. Frequencylinser från CooperVision – marknadsledande på området för mjuka toriska linser.

Kontaktlinser från Frequency

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.