Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

Oxysept Comfort Economy

Väteperoxidbaserad

 Oxysept Comfort Economy framifrån

Oxysept Comfort Economy Väteperoxidbaserad

Med Oxysept Comforts peroxidsystem-kombination av linsvätska och neutraliseringstabletter blir rengöringen av mjuka och silikonhydrogel-kontaktlinser lekande lätt. Tack vare användningen av 3 % väteperoxid säkerställs en säker rengöring.

Oxysept Comfort från varumärket AMO är fri från konserveringsmedel och är på så vis det rätta valet för dig som har känsliga ögon eller är allergiker. Formeln tar även död på bakterier och svamp mycket effektivt samt förhindrar dessa från att uppstå på kontaktlinserna. Den bidrar också till en bättre ögonhälsa med tillförseln av den naturliga och viktiga vitaminen B12. Den ekologiska och neutraliserande lösningen har en ljusrosa färg som gör att du kan försäkra dig om att linserna rengörs ordentligt.

Efter tabletternas tillförlitliga desinfektion och ekologiska neutralisering tillkommer dessutom deras återfuktande verkan som gör att linserna är bekväma att använda mycket länge.

I leveransen av Economy-Pack ingår 2 flaskor á 300 ml Oxysept Comfort desinfektionslösning, 1 flaska á 120 ml Oxysept Comfort desinfektionslösning, 72 neutraliseringstabletter och ett läckagesäkert rengöringsetui med Gore-Tex-membran.

Obs! Var noga med att skölja av linserna med en koksaltlösning innan du sätter i dem. Peroxidlösningen får inte komma i kontakt med ögonen.

Tillgängliga varianter

Fri frakt från 500 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

299 kr

415 kr per 1l

Du sparar N/A

Denna produkt är slutsåld för tillfället, men blir snart tillgänglig igen.

 

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo