Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1484 3034

Linda Farrow Alla varumärken

(6)

Visar produkter 1 till 6

Linda Farrow från Mister Spex

”Tidlös design, kompromisslös kvalitet och en extravagant lyxkänsla, Linda Farrow tar solglasögon till nästa nivå”

Linda Farrow tar stolthet i att erbjuda sina kunder det lilla extra, de ser sin solglasögonlinje som innovation i sin renaste form. Det här är solglasögon för dig som verkligen är ute efter något extra!

Linda Farrow startades 1970 och bågarna prydde de modemevetna Londonborna och den resande jet-seten. Linda Farrow var en av pionjärerna när det kommer till att hantera glasögon som en moderiktig accessoar och många av de former hon utarbetade för 40 år sen sätter i allra högsta grad avtryck på bågtrender än idag! Med bakgrund som kläddesigner och verksam inom modeindustrin kunde Linda Farrow bidra med den edge som bågmodet behövde för att ta nästa steg. Linda Farrows långa tradition av origialitet, innovation och mode har behållts inom företaget och värdena lyser igenom i den välarbetade och iögonfallande kollektionen!

Den extravaganta lyxen lyser igenom i detaljer som äkta pytonormsskinn och plätteringar i 18K guld. Det överlag extremt genomtänkta konceptet syns redan i paketeringen, glasögonen kommer i fodral, eller närmast skrin, i äkta skinn och det har enskilda fack för de tillbehör den lycklige bågbäraren önskar att förvara tillsammans med sina bågar.

Linda Farrow har som ett kvitto på sitt kvalitets- och innovationstänk fått förmånen leda designarbetet för flera välrenommerade modemärkens bågkollektioner, The Row är ett exempel på detta.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.