Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Om oss

MISTER SPEX

Mister Spex

Mister Spex grundades 2007 med fullt fokus på nätet och vi har alltid prioriterat kundupplevelsen i allting vi gör. Det som inte skapar värde för dig som kund, gör vi inte. När konkurrenterna har hundratals butiker med tillhörande höga hyror och personalkostnader har vi istället prioriterat effektiva processer online. Enklare och smidigare för dig, till betydligt lägre priser. Vi har till och med en prisgaranti för att vi är såpass säkra på vårt konkurrenskraftiga erbjudande!


Vår affärsidé

Vår affärsidé

Mister Spex är Europas ledande optiker online och tack vare våra stora inköpsvolymer och effektiva processer kan vi erbjuda de bästa priserna. Hos oss kan du vara säker på att du får kvalitetsprodukter från världens ledande tillverkare, oavsett om det gäller glasögon, solglasögon eller kontaktlinser. Redan idag har vi ett av Nordens största utbud och vårt inköpsteam tar hela tiden in nya varumärken och produkter för att alltid kunna erbjuda dig det bästa sortimentet.


Vår tillverkningsprocess

Vår tillverkningsprocess

Vi har en stor verkstad i Berlin för att kunna säkerställa en snabb och högkvalitativ process. Dina glas tas hand om i flera olika steg innan de är färdiga och skickas till dig. Våra erfarna optiker utför först och främst en kvalitetskontroll, följt av slipning av dina styrkor, montering i din valda båge samt en slutlig inspektion. Allt för att leverera dina glasögon i bästa skick. Efter 5–14 dagar levereras dina kompletta glasögon i våra snygga förpackningar, utvalda för att ge en smidig och stilfull leverans.


Vi gör allt för dig

Vi gör allt för dig

I Stockholm har vi det nordiska kontoret där vår kunniga kundtjänst alltid sätter våra kunder i fokus och lagret som jobbar för snabbast möjliga leverans. Härifrån sköts även allt från marknadsföring, kundkommunikation och sociala medier. Vi jobbar stenhårt tillsammans för att fortsätta utveckla och sätta vår prägel på marknaden. Allt för att erbjuda dig det bredaste utbudet, de bästa priserna och största möjliga inspiration.


Mister Spex Resan

Som många andra företag så har även Mister Spex gjort en lång och spännande resa genom åren.
Det krävs en hel del för att bli ett av Europas största aktörer inom kontaktlinser, glasögon och solglasögon på nätet.
Låt dig inspireras av vår resa här nedan!


År 2007

Idén om Mister Spex blev verklighet och den första webbutiken gick live i Berlin. Siktet var inställt på att bli störst inom försäljning av glasögon online med visionen om att det ska vara enkelt och billigt att handla glasögon på nätet.

Mister Spex resan

År 2011

Mister Spex blev partners med ett flertal lokala optiker för att förbättra servicen till kunden. Synundersökningar, justering av bågar och råd från legitimerade optiker gav Mister Spex en stor skjuts framåt. Idag har vi över 500 optikerpartners baserade i Tyskland, Nederländerna, Schweiz och Österrike.

2011

År 2013

Mister Spex fortsatte sin europeiska expansion genom ett uppköp av Lensstore och Loveyewear som hade verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Redan från start började vi göra gemensamma inköp för att kunna pressa priserna men verkade under olika varumärken.

2013

År 2017

Lensstore och Loveyewear gick helt över till namnet Mister Spex. Byte av namn, hemsida och tillgång till alla Mister Spex styrkor har gjort att vi idag har ett bättre och större sortiment, nya tekniker som 3D provning och hemlån. Nu är vi en del av Europas största optiker online.

År 2018

Vi kämpar hårt varje dag för att det ska bli ännu enklare och smidigare att köpa glasögon, solglasögon och kontaktlinser på nätet!

2018
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.