Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1379 2064

Paul Smith Alla varumärken

(4)

Visar produkter 1 till 4

Paul Smith från Mister Spex Sverige

Paul Smith är ett brittiskt modemärke som är populärt i hela världen. Märket är känt för sin traditionella hantverksskicklighet och spjutspetsdesign, eklektiska kulturinfluenser och en särpräglad blandning av mönster och färger. Deras glasögonkollektion är inte något undantag. Märket erbjuder vackert handgjorda, attraktiva och moderna produkter i form av solglasögon och glasögon.

Glasögonen tillverkas i Italien av förstklassiga acetat- eller metallmaterial, har en rik modern design och präglas av en förfinad lågmäld stil och elegans som saknar sin like. Den stora hantverksskickligheten och de förstklassiga glasen ser dessutom till att du får utmärkt synskärpa och komfort. Dessa glasögon är ett måste för dagens unga, nöjeslystna och äventyrliga män och kvinnor. Dessa solglasögon finns i ett fantastiskt antal färger och originella och stiliga mönster och ger garanterat din stil ett glamoröst inslag, samtidigt som ögonen får ett fullgott skydd.

Clear Halo & Green ”Hadrian” Sunglasses, Deluxe Tortoiseshell ”Devonshire” Sunglasses, Black Horn & Gold ”Kilburn” Spectacles och Rust & Cream Lockey Spectacles är bara några unika produkter som du bör kolla upp. Vare sig du vill ha klassiska pilotglasögon som ger en rättfram manlig look, överdimensionerade polariserande solglasögon som är inbegreppet av en kvinnlig stil, eller ultrasnygga glasögon i slående färger som gör att du ser ut som en kändis – Mister Spex gör dig aldrig besviken.

Vare sig det gäller solglasögon eller glasögon har vi ett fantastiskt sortiment från Paul Smith. Utforska vårt sortiment och välj ett par redan nu!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.