Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

Få hjälp att avgöra måtten

509 889
2

Scandinavian Frames Alla varumärken

Scandinavian Frames från Mister Spex

Vi på Mister Spex är stolta över att kunna erbjuda våra kunder budgetglasögon till högsta kvalité från Scandinavian Frames! Här har vi en bred kollektion av bågar i alla tänkbara modeller, former och färgnyanser där vissa bågar kan ses som direkt trendiga medan andra räknas som mer klassiska och tidlösa. Därmed finns det glasögon som riktar sig åt alla tänkbara målgrupper, både äldre som unga och kvinnor som män!

Bågarna är tillverkade av den högklassiga plastkvalitén acetat, precis som den är eller i kombination med läcker metall, eller helt rena metallglasögon. Glasögonen från Scandinavian Frames har tillverkats med direkt fokus på funktion och form. Alla modeller finns i flera olika färger och de flesta är utrustade med superba flexskalmar. Under den här kategorin finns glasögon för alla, till ett plånboksvänligt pris!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.