Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Betalning mot faktura

Vid betalning mot faktura är förfallodagen 14 dagar efter att du har tagit emot dina varor.

I Sverige, Norge och Finland samarbetar Mister Spex med betalningsleverantören Klarna, som i slutet av varje beställning avgör om kunden har rätt att betala mot faktura. Det är Klarna som ensam fattar och tar det fulla ansvaret för beslutet. Bedömningen görs enligt Klarnas interna kriterier, som vi inte har något inflytande över.

1. Villkor:

  • Leveransadressen är i Sverige
  • Fakturaadressen är identisk med leveransadressen
  • Du är skriven på fakturaadressen

Om du inte erbjuds detta betalningsalternativ vid beställningen kan Mister Spex tyvärr inte göra några manuella ändringar. I sådana fall får du välja något annat betalningsalternativ.

2. När det gäller att prova hemma:

När du lägger en hemlånsbeställning på vår hemsida skapas en inaktiv faktura hos Klarna. Om du önskar att behålla någon/några av dem fyra bågarna så aktiveras fakturan och skickas till din e-post. Från att du mottagit din faktura har du 14 dagar på dig att betala fakturan. Om du skickar tillbaka varorna inom den utsatta tiden så upphäver vi fakturan och den makuleras hos Klarna.


Var den här informationen till hjälp?


Ytterligare frågor?

Skriv till oss på:
support@misterspex.se

Eller ring oss på:
08-55 00 25 60
  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.