Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Börja/sluta prenumerera på nyhetsbrevet

Hur börjar jag prenumerera på nyhetsbrevet, eller hur avslutar jag prenumerationen?

Om du prenumererar på vårt kostnadsfria nyhetsbrev vet du vad som är på gång. Du får alltid information om exklusiva specialerbjudanden och de senaste trenderna. Du får regelbundet möjlighet att utnyttja våra specialerbjudanden eller delta i våra tävlingar. Dessa erbjudanden är endast avsedda för dem som prenumererar på nyhetsbrevet. Missa inte dessa specialerbjudanden! Prenumerationen är naturligtvis gratis, och du kan avsluta den när som helst. Du har möjlighet att avsluta prenumerationen i varje nyhetsbrev.


Om du vill avsluta prenumerationen

Har du redan registrerat dig till vårt nyhetsbrev kan du enkelt avbryta prenumerationen när som helst via ditt kundkonto. Alternativt, om du inte vill ta del utav våra exklusiva erbjudanden, så kan du avregistrera dig via länken som du hittar i slutet av varje nyhetsbrev.


Var den här informationen till hjälp?


Ytterligare frågor?

Skriv till oss på:
support@misterspex.se

Eller ring oss på:
08-55 00 25 60
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.