Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Reklamationer


1. Kontaktlinser och linstillbehör:

Upplever du problem med dina kontaktlinser?

Kontrollera först att du har beställt enligt ditt giltiga linsrecept samt mottagit rätt produkt.

Kontakta sedan vår kundtjänst på telefonnummer 08-55 00 25 60 eller via mail till support@misterspex.se och ha ditt ordernummer samt giltiga linsrecept i beredskap.

Se till att spara linsboxarna och felaktiga linser, lägg den trasiga linsen i ett linsetui med vätska. Vi behöver få all information om din beställning för att kunna ta ärendet vidare till leverantören.

Vid en godkänd reklamation ersätter Mister Spex dig som kund med en ny likadan produkt.

2. Solglasögon och glasögon:

Det är viktigt att undersöka produkten noggrant när den anländer. Som kund har du ansvar för att kontrollera att de levererade produkterna är felfria när du tar emot dem. Om en produkt mot förmodan skulle vara skadad eller på annat sätt felaktig när den anländer ska du kontakta oss inom 7 dagar från mottagandet för att vi ska kunna gå vidare med ditt ärende som en eventuell reklamation.

Produktgaranti

Vi erbjuder två års produktgaranti på alla våra solglasögon och glasögon. Produktgarantin gäller endast på produktionsfel och inte självförvållade skador eller slitage efter användning.

Om du vill reklamera din produkt, kontaktar du vår kundtjänst på 08-55 00 25 60 eller via mail till support@misterspex.se, så hjälper vi dig vidare med ditt ärende.

I samband med reklamation av kontaktlinser och glasögon har Mister Spex rätt att begära in recept som styrker att beställda produkter är ordinerade av optiker.


Var den här informationen till hjälp?


Ytterligare frågor?

Skriv till oss på:
support@misterspex.se

Eller ring oss på:
08-55 00 25 60
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.