Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Returinformation & formulär

Hittar du inte returformuläret som skickades med i din försändelse?
Ingen fara, här kan du ladda ner dem som PDF och skriva ut dem hemma.
Returformulär PDF:


Det går såklart även bra att skriva en egen lapp som du kan skicka med i paketet. Var bara noga med att skriva tillhörande ordernummer tydligt så vi lätt hittar dig i systemet.
Skriv även lite kort kring ditt ärende så att det inte blir några onödiga missförstånd i kommunikationen till oss.

Att tänka på innan du returnerar bågar med slipade styrkor, av anledning att glasen inte känns bra, så finns fullständig information i avsnittet om invänjning. Information angående krav för öppet köp finns i avsnittet om 90 dagars öppet köp

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har fler frågor på telefon 08-55 00 25 60 eller via support@misterspex.se

1. Viktig information innan och i samband med retur

• Produkten måste returneras i oförändrat skick, i originalförpackning och med alla eventuella tillverkaretiketter och äkthetsintyg på plats.
Produkten måste vara i skick att kunna säljas på nytt.
• Alla returer inspekteras vid ankomst och återbetalningar utbetalas endast förutsatt att varorna uppfyller våra returkrav.
• Returkostnaden står du som kund själv för.

2. Hur returnerar jag?

• Fyll i det medskickade returformuläret och lägg det i paketet med returartiklarna.
• Skicka paketet till följande adress: Mister Spex, Box 49012, 100 28 Stockholm.
• Vi rekommenderar att du tar ett kvitto från ditt postombud och att returen skickas med full spårning. Detta för din egna skull om returen mot förmodan skulle komma bort under postens hantering.
• När vi mottagit, behandlat och godkänt din retur kommer du få en returbekräftelse skickad till den e-post du angav när du placerade din order.

3. Återbetalning

• Vid valt betalningssätt faktura (ej betald) kommer vi att annullera fakturan hos Klarna.
• Vid valt betalningssätt faktura (betald) kommer Klarna kontakta dig gällande en återbetalning då dem behandlar denna transaktion. Återbetalningen sker då inom 10 bankdagar.
• Vid valt beställningssätt kortbetalning kommer pengarna att återbetalas inom 1-3 bankdagar till det konto du placerade din order med.

Kontaktlinser

Mister Spex ger dig rätt att ångra ditt köp inom 90 dagar från den dag du tagit emot dina linser. Kontaktlinserna ska returneras i obruten originalförpackning och vara i oförändrat skick, dvs ej öppnande, skadade eller lagade. Det är inte tillåtet att skriva eller rita på förpackningen vid retur. Notera: Mister Spex ger dig inte rätt att öppna linsförpackningen för att kontrollera om varan fungerar. För att kontrollera att varan stämmer med din beställning och recept ska informationen på linsförpackningens utsida användas. Vid retur av linser står du själv för returkostnaden. Mister Spex tar inget ansvar för eventuell transportskada eller förlust av returnerade kontaktlinser. Det är viktigt att den returnerade varan är väl förpackad och att korrekt porto erlagds. Vi rekommenderar att spårbar leverans väljs vid retur.


Glasögon och Solglasögon

Mister Spex ger dig rätt att ångra ditt köp inom 90 dagar från den dag du tagit emot din vara. Vid retur ska varan returneras i oförändrat skick och i originalförpackning med alla tillbehör. Sitter det en svart plombering på glasögonen får denna ej vara bruten för att din retur ska bli godkänd. För att kontrollera att varan stämmer med din beställning får du endast hantera och undersöka varan på samma sätt som brukligt om du provar en vara i en butik. I första hand bör informationen på förpackningens utsida användas. För det fall du hanterat varan i större omfattning än vad som beskrivs här får du stå för varans värdeminskning. Mister Spex tillämpar en fullständig värdeminskning (dvs. hela varans värde) om returnerad vara inte är i skick att säljas på nytt (såsom ny vara). Vid retur av en vara står du själv för returkostnaden. Mister Spex tar inget ansvar för eventuell transportskada eller förlust av returnerad vara. Det är viktigt att den returnerade varan är väl förpackad och att korrekt porto erlagds. Vi rekommenderar att full spårning väljs vid retur av glasögon och solglasögon.


Var den här informationen till hjälp?


Ytterligare frågor?

Skriv till oss på:
support@misterspex.se

Eller ring oss på:
08-55 00 25 60
  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.