Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

989 2489
  • adidas

adidas Solglasögon

(38)

Visar produkter 1 till 38

Solglasögon från Adidas

En höjdpunkt i Mister Spex solglasögonkollektion: serien ”Originals” från Adidas. Med sin karakteristiska klöverbladslogotyp är Adidas Originals en hyllning till klassiska stilar ur Adidas rika historia. I den senaste kollektionen finns solglasögon i retrostil med ett unikt modernt drag.

Solglasögonen i kollektionen Adidas Originals kombinerar stilfulla historiska ögonblick med de senaste poptrenderna. Många modeller är inspirerade av modet och attityderna från slutet av 80-talet. En sak är säker: ett par solglasögon från Adidas Originals väcker garanterat uppseende vid nästa party.

I serien Adidas Performance finns de idrottskläder som denna sportspecialist är känd och respekterad för i hela världen. Med sina berömda tre ränder är dessa produkter designade för optimal prestanda vid idrotts- eller fritidsaktiviteter. Tonvikten ligger på hållbarhet och enastående prestanda.

Adidas solglasögon utmärks av sin utomordentliga design, särskilt när det gäller glasens och skalmarnas form. Alla modeller har stora glas och ger överlägset skydd mot solen – och kändisfotografernas kameror. Vare sig bågarna är av plast eller metall har alla utmärkt utförande och en rad intressanta detaljer. Adidas Delhi-modellen är ett bra exempel: den är borstad med 24 karats guld.

Välj helt enkelt din favoritmodell ur vår kollektion solglasögon från Adidas. Mer information om solglasögonen finns på de enskilda produktsidorna, med en rad bilder och 360-gradersvisning av glasögonen. Lägg sedan glasögonen i varukorgen och beställ. Vi skickar dina nya solglasögon så fort vi får beställningen.

Är du inte nöjd med dina nya solglasögon från Adidas? Inget problem, eftersom vi erbjuder 90 dagars öppet köp. Återsänd helt enkelt solglasögonen inom 90 dagar och välj en annan modell i vår butik. Bara ett av skälen till att Mister Spex är det populäraste valet när det gäller glasögon och solglasögon på nätet.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.